HTML

Linkajánló

Ingyenes linkajánló, amelyben minőségi oldalakat gyűjtünk.

Friss topikok

Miért válasszak székhelyszolgáltatást saját iroda helyett

2019.08.28. 08:59 Kiadolakas

Az, hogy a saját otthonunkba jelentsük be a székhelyünket kapásból elvetendő gondolat: egyrészt nem egészséges keverni a magánszférát a munkával, másrészt nem akarjuk, hogy boldog, boldogtalan megtekinthesse a lakcímünket a cégnyilvántartásban, ahogy azt sem, hogy a lakásunkhoz láncolva kelljen élnünk, és hogy ott kelljen fogadni a NAV-ot. Így ez már kis is van lőve. A legjobb megoldás a székhelyszolgáltatás.

Viszont felmerülhet a kérdés, hogy miért nem jó opció, ha inkább egy irodát bérel az ember, és ott rendezi be a székhelyét.

Tulajdonképpen ez az ötlet csak akkor rossz, ha egy mikro vállalkozásról beszélünk, melyek nem engedhetik meg maguknak, hogy irodát tartsanak fent.  De ha van is rá anyagi kerete a cégnek, előfordulhat olyan is, hogy a munkatársak nem tartózkodnak folyamatosan a székhelyen, azaz a bérelt irodában.

Ilyen esetek alkalmával válik indokolttá, hogy egy harmadik felet bízzanak meg a céghez érkező levelek átvételével. Ez a székhelyszolgáltatás. A szolgáltató átveszi, rendezi és megőrzi a hivatalos leveleket. A nap végén kimutatást végez a beérkezett küldeményekről, ha szükséges, és felhatalmazást kap erre, továbbítja azokat szkennelve vagy faxon a megfelelő személyek számára, valamint az ügyfelet tájékoztatja a beérkezett küldeményekről.  

Szólj hozzá!

Címkék: cég vállalkozás székhely székhelyszolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://linkajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr8515027798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása